Супърб L&K 2,0 TSI 4x4
Оборудване
L&K
Двигател
2,0 TSI/ 206 kW / 272 к.c. 7DSG, 4x4, EU6
Екстериор
980 лв Бизнес сив металик
827 лв Лети джанти PHOENIX 8Jx19", полирани, антрацит
Интериор
Черен
Електрически седалки отпред (за водача с памет за три позициии, за пътника без памет и без кутия за вещи под седалката), електроуправляеми и отопляеми огледала с памет и автоматично сгъване
569 лв KESSY - система за безключово отключване/заключване на автомобила и стартиране/гасене на двигателя, и алармена система с обемни датчици и отделна сирена
323 лв Виртуален педал и електрическо отваряне и затваряне на капака на багажното отделение
243 лв Малък кожен пакет с 3-спицов мултифункционален загряващ кожен волан управляващ радио и телефон
628 лв Front Assist - адаптивен темпомат за скорост до 210 km/h
606 лв Асистент при паркиране, сензори за паркиране отпред и отзад
Универсална Bluetooth подготовка с WLAN, безжична връзка
249 лв Light Assist - автоматичен контрол на светлините с мултифункц. камера и Lane Assist и Blind Spot Detect
1 088 лв Навигационна система AMUNDSEN с 6,5" цветен тъч-скрийн дисплей, карти за Европа, с аудиобукса, с USB вход, със слот за SD карта, възможност за свързване на Apple, с Mirror Link и с гласов контрол
0 лв Care Connect + Infotainment Online с включен абонамент за 1 година
146 лв Черна тапицерия на тавана (интериор)
317 лв Ел. лумбални опори в предните седалки и функция масаж на седалката на водача
784 лв Дигитален инструментален панел
Удължение на гаранцията за 5 години, до 150 000 km
Сега започва голямото чакане.
В момента съм с Октавия 3 Елеганс 2,00 Тди ДСЖ 150 к.с и съм много доволен,но новия Супърб ме спечели със визия и бързина и се предадох.
Скоро ще се разделям със Октавията и ще я пусна в продажба.Перфектен гаражен автомобил който в момента е на 66000 км.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)