Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Чак пък толкова да е скърцащ Кодиака...айде,моля ви се...Дръжките на вратите поскърцват,ама като знам О3 к'ви песни пее...
Не бих казал,че Кодиака е по-зле от Супърба,а от О3 със сигурност е по-добре!
Карал съм Кодияк доста.
Нищо не скърца и вози хубаво.
Единствената ми забежка е шум от вятъра от огледалата след 140.При стария Тигуан, няма такъв шум.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аз пък в неделя видях един Кодияк на почти година,на който са му изпуснали две щипки на пасажерската врата и кората е с фуга над 5мм.
Представете си как се тряска тази врата.
Абе теории бол се развиват в този форум,всичко далеч от истината. Те собствениците пищат,че скърца като опел кадет.
Моята О3 е на 53к км, скърцания нямам
Karoq е по-добрата сделка,въпреки ,че kodiаq rs ще изглежда брутално.
JORDITO написа: 18.09.2018, 20:40:49
Аз пък в неделя видях един Кодияк на почти година,на който са му изпуснали две щипки на пасажерската врата и кората е с фуга над 5мм.
Представете си как се тряска тази врата.
Скърцат доста пластмасите на Кодиака ми. Вече година и половина го търкалям и около 30 к км. Еднакво е скърцането и при взимането на колата от Еуратек и сега. Иначе си има доста предимства.
Явно проблема със скърцането го има при всички модели. На моята кола Супурб 3 успях да го премахна от уплътненията на вратите и подлакътника, който скърцаше брутално. Остана скърцането и пукането от панорамния покрив, но там мисля, че ще трябва да се сваля целият таван.mimo4o, установил ли си откъде най вече идват скърцанията ?